Общинското ръководство на местната структура на Продължаваме Промяната в  Бургас

...
</TD
>Общинското ръководство на местната структура на Продължаваме Промяната в  Бургас
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната отрязаха Бачийски

Общинското управление на локалната конструкция на Продължаваме Промяната в  Бургас разгласи, че приключва съдействието си с водача на Политическа партия " Средна Европейска Класа " Константин Бачийски. Това включва и преустановяване на общи политически дейности и начинания с Политическа партия " Средна Европейска Класа ", до момента в който Бачийски е неин ръководител.

Решението идва след изчерпателен разбор и разискване на дейностите на ръководителя на СЕК преди, по време и след акцията за локални избори.  Изготвен е отчет, показан пред структурата в Бургас и Изпълнителния съвет на Политическа партия " Продължаваме Промяната ", който прави оценка политическите послания, интензивност и дейности на К. Бачийски като противоречащи на убежденията на членовете ни и нездравословни за имиджа и активността на структурата в Бургас, както и жителите, които тя съставлява

Основните аргументи, довели до това решение, включват: Некоординирани и несъгласувани дейности и цялостна липса на екипност; недобронамерени изявления в медии и обществени мрежи от лица от близкия кръг на Бачийски; политическо говорене и послания в прорез с кардинални позиции и политики на Политическа партия " Продължаваме промяната " ; объркваща замяна на истинския бранд на СЕК, за позициониране на локално равнище като " оригинала на Продължаваме Промяната в Бургас ".

Въз основа на тези обстоятелства, Общински съвет " Промени Бургас " декларира, че все още е невъзможна форма на съдействие с Константин Бачийски и Политическа партия СЕК. Това решение е взето в полза на отбрана на интегритета и полезностите на бургаската конструкция на Политическа партия " Продължаваме Промяната " и се отнася до общата работа единствено на локално равнище, без да визира националното съдружното съглашение, за което се взимат решения от националните органи на партията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР