Общинският съвет на Пловдив най-после сложи точка на агонията с

...
</TD
>Общинският съвет на Пловдив най-после сложи точка на агонията с
Коментари Харесай

Край на агонията с отдаването под наем на стола на ОУ Райна Княгиня

Общинският съвет на Пловдив най-сетне постави точка на мъката с състезанието за отдаване чартърен на ученическия стол на ОУ " Райна Княгиня ". С болшинство от 35 гласа " за ", нито един " срещу " и 15 " въздържал се " общинските съветници одобриха, че не дефинират участник за спечелил обществено оповестения конкурс за наем на учебния стол за 3 години, предава Plovdiv24.bg .

Тази точка за следващ път влиза за разискване в зала. Конкурсът е извършен в края на 2023 година и е извоюван от компания " Фууд деливъри експрес " ЕООД на някогашния ръководител на Общински съвет " Родопи ". Родители на учениците изрично се опълчват тази компания да изхранва децата с мотив, че е компрометирана поради замесването й в скандал с некачествена храна. 

Юристката от " Браво, Пловдив " Яна Димитрова, която е флагман на отпора против " Фууд деливъри експрес ", прочете част от благодарствено писмо от родители на възпитаници от ОУ " Димитър Димов ", в които се поздравяват общинските съветници, че не са одобрили компанията за " Райна Княгиня ". В това писмо се напомня, че учебно заведение " Д. Димов " е прекратило договорните си връзки с компанията. 

счита, че би трябвало да се пристъпи към модернизиране на провеждането на тези състезания. 

Последва 10-минутна отмора, след което беше препоръчана редакция на предлагането за одобряване на компанията за спечелил състезанието. Така в последна сметка съветниците взеха решение да прекратят конкурсната процедура.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР