Няколко тира, които преминават през центъра на Пловдив, ядосаха пловивчанка.

...
</TD
>Няколко тира, които преминават през центъра на Пловдив, ядосаха пловивчанка.
Коментари Харесай

Няколко тира ядосаха пловдивчанка

Няколко тира, които минават през центъра на Пловдив, ядосаха пловивчанка. Тя реши да показа фотоси във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg

" За следващ път тежкотоварни коли на неразрешения път и мост, по-известен " като моста при пробива Зико ". Съответно знаци няма, че е неразрешено, няма и органи на реда, нищо няма..., тъй като спят!

После ние ще си плащаме да минаване през центъра на града, оп извинете селото, тъй като целият град е трансфорат в Кочина! - непорочност, надзор, закони, правила!

Така е, като си мълчим 4 години, бездействаме и единствено от екраните на телефона се възмущаваме....и отново след това гласувайте за бушони кметове - които унищожават нас! ", коментира тя в " Забелязано в Пловдив и покрайнината ".

" Като е разкопано на всякъде от къде да минават? ", пита консуматор.

" Хайде в този момент разкопано, на моста на Адата не е! Дайте да не търсим извинения. Има закони и всички би трябвало да се научим да ги съблюдаваме, в случай че желаеме да сме добре! ", дава отговор дамата.

" Може да се мине през " Рогошко ", където е на Пимк базата, но сега там е разкопано и минават през моста на Адата след това по Марица и излизат на дребното кръгово да се стигне до Дунапак. ", споделя различен.

И още:

" Навигацията примерно може да го е прекарала оттова ". 

" Навигацията не може да го прекара през забранителни знаци за тежкотоварни камиони.....или височина на мост.... "  

" Движат си се безпроблемно из целия град, никакви забрани не се съблюдават. Виждам ги на всички места. Най-шокиращият случай беше през лятото, когато видях един камион по " Антим I ". Минаваше на косъм от паркираните от дясната страна коли, до момента в който в края на улицата, тъкмо преди банката и " Монро " не опря горе в един огромен клон на дърво. Заседна там и нито напред, нито обратно. Зад него се образува опашка от коли, а той не мърда... "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР