Носителката на титлата Мис България“ за 2020 г. Венцислава Тафкова

...
</TD
>Носителката на титлата Мис България“ за 2020 г. Венцислава Тафкова
Коментари Харесай

Тафкова пак изпоти социалните мрежи с горещи фотуси: Запознах се с дубайски милионер, който започна да ми се кланя

Носителката на купата " Мис България “ за 2020 година Венцислава Тафкова се поразголи в Дубай. Повод за воаяжа бе 24-тият й рожден ден, който отпразнува на 12 декември, а почивката бе подарък от фамилията й, призна пред " Телеграф “ самата тя.

Пловдивчанката изпоти обществените мрежи с фрагментите си от пустинята, където на напред във времето е издаден апетитният й бюст. Заради това нейни зложелатели пуснаха клюки, че са я арестували и глобили за непочтено държание. " Няма нищо такова, даже забележка не са ми правили, на всички места ми се радваха и ме поздравяваха. А и не съм била гола, нито по сутиен - бях по бански и с риза “, разяснява пред " Телеграф “ Венцислава. 

Тя е решила вместо с гадже да отиде да чества с другарка. Въпреки това не се оплаква от липса на ухажори. " Много съм впечатлена, че там не разделят хората на небогати и богати. Запознах се с дубайски милионер, който стартира да ми се кланя, още като ме видя. А от ресторанта ми направиха изненада, като ми подариха торта със свещи и ми изпяха " Хепи бърдей “. За пръв път бях и на сафари, качих се на камила, незабравимо прекарване “, показа още Тафкова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР