Не казвам сбогом, отново ще се видим! Почивай в мир,

...
</TD
>Не казвам сбогом, отново ще се видим! Почивай в мир,
Коментари Харесай

Бургаският полицай Иван Дошев: Децата ми никога няма да могат да кажат мамо

" Не споделям довиждане, още веднъж ще се забележим! Почивай в мир, обич моя, нека си на по-добро място. Ние постоянно ще те обичаме! “ С тези думи бургаският служител на реда Иван Дошев изпрати брачната половинка си Янита Пепелянкова, която бе убита в зверска злополука. 

33-годишната жена почина на място при преден конфликт на 9 март и остави две невръстни момиченца сираци. Децата - на 5 година и 8 година, са пътували с нея в автомобила и бяха ранени. 

" В мига, в който ми оповестиха за случая, светът ми се прекатурна, а животът към този момент няма в никакъв случай да бъде същият. Не желаех да допускам на това, което чувах - връхлетял ги е автомобил, брачната половинка ми е умряла на място, децата в болница. Малката ми щерка е с черепно-мозъчна контузия, огромната ми щерка е с комоцио и голям брой пострадвания. На идващия ден със сълзи на очи трябваше да провеждам погребението на брачната половинка си. А след това с усмивка и с торта в ръце трябваше да вляза в болничната стая при дребното ми момиченце, което имаше рожден ден. Трябваше да отпразнуваме по този начин дълго чакания ден! Тя ме попита къде е мама, а аз нямах сили да й кажа истината. Те не можеха без майка си! Майка им беше водещото колело в нашето семейство. Децата ми към този момент няма на кого да кажат " мамо ", думата майка към този момент няма да участва в речника им, а по-лошо от това не знам какво може да има ", споделя през сълзи Иван Дошев.

Полицаят признава, че не е бил подготвен да одобри и превъзмогне случилото се. " Шофьорът, блъснал колата им, даже не ме е потърсил. Дойде на крайници в незабавния кабинет, нямаше пострадвания. Подобни произшествия станаха доста в страната ни. Погуби се още един млад живот, упорствам за обективен развой и този човек да си понесе отговорността за гибелта на брачната половинка ми ", упорства Иван Дошев.

" Съпругата ми беше човек с високи полезности и морал. Винаги се е стремяла да оказва помощ на всеки с каквото може. Няма повече да я видя, да си кажем нещо, децата ми няма да я видят повече. Тя беше човек за подражателство. Правеше каквото може, с цел да живеем в по-добра среда ", скърби неутешимо брачният партньор.

В първите часове положението им бе тежко, изключително на по-малкото момиченце, което бе със строшен череп. За благополучие сериозният интервал е към този момент зад тила им и те са изписани от болничното заведение. С тежки контузии от злополуката е и майката на Янита, която е седяла зад кормилото на автомобила, в който фамилията е пътувало. 53-годишната жена е без заплаха за живота, само че не е на себе си от тъга. Във съдбовната събота семейството решила да отиде на посетители на бабата на Янита, която живее в близкото до Бургас село Константиново. На идващия ден пък имали фамилен празник и всички се готвели да отпразнуват рождения ден на по-малкото момиченце. 

На връщане към  Бургас, покрай разклона за с. Черни връх, ситроенът им е затрит челно от мощно БМВ, ръководено от 59-годишния Атанас Андонов. Катастрофата е станала на прав сектор от пътя при доста добра видимост. Пробите на лидера за алкохол и опиати са негативни. Причините за убийствения конфликт към момента не са изяснени.

Според очевидци " баварецът " се е движел, криволичейки по пътното платно и без причина навлизал ту в лявото, ту в дясното. Първоначалната версия е, че той е подхванал маневра по изпреварване, без да реши вярно дистанцията до колите, движещи се в насрещното.

Пред пристигналите на мястото служители на реда обаче е обяснил, че ходовата част на автомобила е блокирала малко преди удара. Дали е по този начин ще се откри от назначените механически експертизи. Вещите лица ще би трябвало да отговорят и на въпроса с каква скорост се е движел автомобилът. 33-годишната Янита е почитан учебен психолог. През последните години е работела в главно учебно заведение в община Айтос. Няма човек в дребното градче, който да не я познава. Местните хора бяха разтърсени от вестта за неочакваната гибел на психоложката. Но най-тежък бе ударът за почерненото й семейство, написа " Телеграф ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР