Националната асоциация на картофопроизводителите никога не е участвала и няма

...
</TD
>Националната асоциация на картофопроизводителите никога не е участвала и няма
Коментари Харесай

Национална асоциация на картофопроизводителите: Няма да участваме в уговорени мачове!

Националната асоциация на картофопроизводителите в никакъв случай не е взела участие и няма да взе участие в уговорени мачове, обявиха от Асоциацията. Ето какво пишат още в своята позиция:

По тази причина заявяваме безапелационната си позиция за заледяване на участието си в Българската земеделска камара. Не поддържаме взетото решение за сключване на меморандум с контрактуваните през днешния ден текстове сред държавното управление и Българската земеделска камара. Смятаме че тази организация не съставлява и не пази все още ползите на всички български земеделци. Затова продължаваме ефикасни протестни дейности и настояваме за националноотговорна политика на държавното управление за целия бранш " Земеделие ". Нашите претенции са:

- Правителството да предприеме дейности и да внесе искане за преразглеждане на " Зелената договорка " в Европейската комисия. Това искане съответствува с позицията на всички останали стачкуващи аграрни производители в Европа, включително и с тази на " Копа Коджека " ;

- Да бъде спрян вносът на аграрни артикули от трети страни включително и от Украйна, които не са създадени по европейските стандарти, или да бъдат въведени еко-такси за тези стоки;

- Допълнителни обезщетения за земеделските производители от планинските и полупланинските региони;

За да бъдем чути на следващия ден в 11 ч. ще блокираме метода към Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден-Ексохи, след разклона за село Садово. Блокадата ще продължи до 14 ч.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР