Намерение да изгради фитнес в подземния паркинг на пл. Св.

...
</TD
>Намерение да изгради фитнес в подземния паркинг на пл. Св.
Коментари Харесай

Правят фитнес под земята в Бургас?

Намерение да построи фитнес в подземния паркинг на пл. " Св. св. Кирил и Методий “ има концесионерът на оборудването   " Глобал технолоджи къмпани " ЕАД, научи Burgas24.bg.

С писмо до Общински съвет - Бургас е показан бизнес проект  за развиване на паркинга. В него се включва възобновяване, ободряване и обезопасяване на оборудването и проучване на сервизните пространства, които не са нужни за активността на паркинга и пълноценното им потребление, като пространства за младежите, за просвета и спорт без това да рефлектира върху броя паркоместа и нужните за естествената употреба на паркинга пространства.

" Извършеното проучване на пространствата показва съществуване на сервизни пространства, въведени в употреба като хранилища към паркинга, които не са нужни за активността, неизползваеми са и биха могли да бъдат преустроени, като по този метод ще се притегля трафик към паркинга и ще се обезпечат спомагателни благоприятни условия за младежите.

Подобни вложения в спортната инфраструктура са ясно доказателство за осъзнатото желание на Бургас да продължи да влага в развиването на спорта във всичките му аспекти, като значим фактор на въздействие върху демографското развиване на града и причина за одобряването му, като привлекателно място за здравословен и деен живот “, е записано в докладна бележка до Общински съвет – Бургас.

Подходящото помещение е склад с повърхност от  1276.9 кв. м за което концесионерът е отправил искане да бъде преустроено във фитнес зала. Помещението е част от обекта, предан на концесия и за преустройството му от склад в обект " за спортна и развлекателна активност “  е належащо единодушие от притежателя Община Бургас, което е обвързвано с решение от Общински съвет-Бургас. При позитивно мнение, всички разноски по преустройството ще бъдат за сметка на концесионера, а подобренията ще останат за сметка на общината.

" В случай, че се схване концепцията за осъществяване на подобен план, то следва да се извърши или изменение на концесионния контракт за осъществяване на спомагателни действия и преизчисляване на концесионното заплащане. Целесъобразно е това да стане след привършване на строителните действия и след уточняване на формата на употреба на обекта, с цел да се реши срокът на възвращаемост на инвестицията и да не се нарушава икономическия баланс на концесията “, се показва още в предлагането към локалния парламент.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР