На 15 март 2024 година е изпратен първия сигнал от

...
</TD
>На 15 март 2024 година е изпратен първия сигнал от
Коментари Харесай

Спират тока в район на срутената къща в Стария Пловдив, пожарникари са на място

На 15 март 2024 година е изпратен първия сигнал от жител във връзка рисковото положение на научи Plovdiv24.bg.

Припомняме, че къщата, намираща се на ул. " Васил Кънчев " 2, се единствено срути по-рано през днешния ден. Тя се намира в региона на АМТИИ " Асен Диамандиев ". 

Екипът на Plovdiv24.bg откри на място, че къщата продължава да се пропуква и се чака скоро цялата сграда да падне. Има пресечен сигнал на един от огромните мобилни оператори, интернет в региона също няма. Очакват се техници да поправят създалото се стеснение. 

Кметът на регион " Централен " към този момент е осведомен. На мястото има екипи на " противопожарна и спешна сигурност ", които обезопасяват региона. добави, че има обиден трафопост на EVN и в случай че се наложи електрозахранването в района ще бъде прекратено до премахване на казуса. 

Публикуваме целия сигнал на жителя от март без редакторска интервенция:

" Уважаеми господин,

Този сигнал е след извършена среща на 13.03.2024 сред членове на управителния съвет на гражданско съдружие " Живея в Старинен Пловдив “ с кмета на гр. Пловдив господин Констадин Димитров и заместник-кмета господин.

Едри части мазилка и керемиди редовно се откъртват от постройка на улица " Васил Кънчев “ №2 в АИР " Старинен Пловдив “.

Състоянието на постройката е рисково както за преминаващите по улицата, по този начин и за околните здания.

За благополучие към момента потърпевши няма, само че може би е въпрос на време, в случай че не се подхващат дейности.

Къщата е в плачевно положение и е застрашена от сриване, както е видно от приложените фотоси, под номерация: постройка 1, 2 и 3.

Моля Ви, в къси периоди да се свика процедура с комисия по Закон за устройство на територията и апелирам да бъда известен за резултатите от нея. "

В галерията може да видите фотоси преди сриването на постройката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР