Много скоро предстои финал на дългия ремонт на ул. Шейново“

...
</TD
>Много скоро предстои финал на дългия ремонт на ул. Шейново“
Коментари Харесай

Скоро тази бургаска улица ще бъде проходима!

Много скоро следва край на дългия ремонт на ул. " Шейново “ в Бургас. Очаква се дейностите по реконструкцията да приключат към края на март, в случай че атмосферните условия  са удобни. Това излиза наяве от отговор на кмета на Бургас Димитър Николов след питане на общинския консултант Мадлен Мутафян, откри информация на Burgas24.bg.  

Цялата “Шейново “ от улиците   “Иван Вазов “ до “Сан Стефано “  се ремонтира след завършил ВиК ремонт. Стартът бе даде през лятото на 2022 година Предвидена е цялостна замяна на пътната настилка на уличното платно, замяна на тротоарната настилка, отделяне на най-благоприятен брой крайулични паркинги, замяна на едроразмерпата растителност и реорганизация на зелените площи, отделяне на площадки за сметосъбиране, замяна на уличното осветяване и други

Тротоарите са с настилка от бетонови павета. Преходът със зелените площи е чрез прикрит култивиран бордюр на равнището на настилката. Всички тротоари са обвързани в единна система за налична среда, посредством намаление на настилката и полагане на тактилна настилка при кръстовищата. Пред съществуващите входове на гаражи и рампи се планува намаление на настилката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР