Мина Каукова влиза в ролите на Ирида и Психея в

...
</TD
>Мина Каукова влиза в ролите на Ирида и Психея в
Коментари Харесай

Мина Каукова влиза в ролите на Ирида и Психея в най-новия спектакъл на Драматичен театър Никола Вапцаров

Мина Каукова влиза в функциите на Ирида и Психея в най-новия театър на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ – Благоевград. Актрисата с персонална премиера в спектакъла " Метаморфози “ по Овидий, реж. Стайко Мурджев. Тя влиза в функциите на Ирида и Психея в " Метаморфози “.

Това е спектакъл-компилация от антични легенди, който вниква надълбоко в човешкото схващане и изследва неговите глъбини. Режисьорската интерпретация провокира фена и усещанията му. Силни естетически облици и въздействаща актьорска игра водят мисълта към вътрешния свят на индивида и най-съкровените му прекарвания.

Премиерата на " Метаморфози “ беше през миналата година, а постановката се радва на голям зрителски интерес. Спектакълът също донесе на благоевградския спектакъл цели две номинации за влиятелните национални награди ИКАР 2024 в категорията " Майсторско техническо реализиране “, както и за сценографията на Никола Налбантов.

Сега в актьорския състав влиза ново попълнение. Мина Каукова приключва НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ в класа на проф. доктор Атанас Атанасов през 2023 година. На телевизионните фенове тя е позната и от сериала " Съни бийч “ и " Мен не ме мислете “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР