Междуведомствена работна група ще работи по интернет страниците на музеите

...
</TD
>Междуведомствена работна група ще работи по интернет страниците на музеите
Коментари Харесай

Министър Динкова: Междуведомствена работна група ще работи по интернет страниците на музеите в България

" Междуведомствена работна група ще работи по интернет страниците на музеите в България. Вярвам, че всички сме съгласни, че информацията в тях би трябвало да е показана по съвременен, явен, понятен и привличащ туристите метод “, сподели министър по време на днешния парламентарен надзор в отговор на депутатски въпроси.

В междуведомствената група вземат участие специалисти от Министерство на туризма, Министерство на културата, Министерство на земеделието и храните и Министерство на районното развиване и благоустройството. Тяхната цел е развиване, разпространение и основаване на удобна среда за рекламирането на културния туризъм у нас.

" Нито министърът на туризма, нито министърът на културата имат пълномощия за определянето на работното време на културно-историческите туристически обекти. Тези обекти се стопанисват от районни или общински музеи. Работното време се утвърждава със заповед на шефа на съответния музей “, сподели министър Динкова.

Министърът на туризма съобщи и, че слабият посетителски интерес през зимните месеци към някои от туристическите обекти, сложният достъп до тях и други, допускат ограничавания туристопоток. " Предварителната поръчка за визитата на сходни обекти не е единствено българска процедура, тя не става единствено по телефона, само че и по електронен път,

който постоянно се употребява от задграничните туристи. Предварителната поръчка е и форма за по-добро обмисляне на дейностите на музеите “, сподели още.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР