Линда Бонева е на 21 години, от Пловдив. Тя е

...
</TD
>Линда Бонева е на 21 години, от Пловдив. Тя е
Коментари Харесай

21-годишната Линда, която свири на цигулка в центъра на Пловдив, влезе във ``Фермата``

Линда Бонева е на 21 години, от Пловдив. Тя е студентка по право. Тя е най-новия участник във ``Фермата``.

Интелигентно и целенасочено момиче. Отношенията с родителите й са комплицирани, тъй като те са мощно религиозни евангелисти.

" Вярвам в Бог, само че не изпадам в прекаленост като майка ми и татко ми. Имам гений и, както написа в Библията, го надграждам, с цел да бъда логичен човек “, споделя тя.

От първи до десети клас Линда учи цигулка в музикалното учебно заведение в Пловдив, а като младеж стартира да тренира академично гребане и печели над 100 медала от републикански, балкански и интернационалните шампионати. От 14-годишна свири на цигулка в центъра на Пловдив, с цел да покрива разноските си за надпреварите по гребане. Днес го прави, с цел да основава въодушевление на пловдивчани.

Получава предложение за спортна стипендия в американски университет, само че избира да живее и да се развива в България. В момента е студентка по право. " Влизам във " Фермата “, тъй като бленувам да стъпя на Арената, да дам всичко от себе си и да печеля. Участието ми ще е в памет на моята баба, която беше най-близкият ми човек “, изяснява Линда.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР