Конференция “Eвропейска сделка за фермерите – визията на ЕНП за

...
</TD
>Конференция “Eвропейска сделка за фермерите – визията на ЕНП за
Коментари Харесай

Костадин Димитров откри конференция за европейско земеделие в Гранд хотел Пловдив

Конференция “Eвропейска договорка за фермерите – визията на ЕНП за земеделието в Европа " се организира в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Форумът е в Гранд Хотел “Пловдив " и в него присъединяване взимат кметът на Пловдив евродепутати от Европейската национална партия, ръководителят на Парламентарната комисия по земеделие, аграрни производители, представители на секторни организации и други. Събитието е част от поредност конференции, проведени от ЕНП в държавите-членки на Европейски Съюз.

" За мен е изключителна чест да ви посрещна в нашия извънредно хубав и античен Пловдив. Градът, с Тракийската равнина, с Аграрния университет, УХТ, Института по земеделие, с река Марица, е център на аграрното образование в България. Той не е единствено това - Пловдив е културен, учебен транспортен и туристически център. Именно посредством такива конгреси се набелязват съответните проблеми и даваме решение за развиване на общото ни бъдеще ", сподели кметът Димитров в своите встъпителни думи.

По-късно изявление на форума ще направи и водачът на ГЕРБ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР