Изписаха от болницата 5-годишното дете от Пловдив, което беше обезобразено

...
</TD
>Изписаха от болницата 5-годишното дете от Пловдив, което беше обезобразено
Коментари Харесай

Предстоят още операции за 5-годишното малтретирано дете, засега роднини при него не се допускат

Изписаха от болничното заведение 5-годишното дете от Пловдив, което беше обезобразено в резултат на нечовечен побой. За насилието прокуратурата упрекна майката и нейния другар, с който от няколко месеца живеели под един покрив. Според обвиняването двамата неведнъж са малтретирали момченцето физически и вербално. Впоследствие майката беше освободена с мярка " подписка ".

В ефира на " Здравей, България " бащата на детето - Венислав Алексиев, съобщи, че синът му се възвръща добре, съгласно " оскъдната информация ", която е получил от директорката на дома, в който е настанен. Алексиев не знаел къде тъкмо е настанено момчето. Казва, че не го е виждал след изписването му от болница, защото не е позволен до него от обществените.

" На мен ми се изяснява, че би трябвало да изчакам да подпиша контракт за оценка на наставнически потенциал и след това иска ми се направи график, с цел да мога да го виждам ", съобщи Алексиев.

След половин година на детето следва нова интервенция, с цел да може да има коса на засегнатото място на главата. Алексиев прикани за оптимално строго наказване за причинителите на похищението против сина му. Той изрази подготвеност да се грижи за детето в Германия.

Процесуалният бранител - юрист Васил Попов, съобщи, че следва решение кой да се грижи за детето и изрази неразбиране за какво бащата не е допускан до него. " В нито един от документите не е записано за какво му се лимитира правото на достъп ", съобщи Попов.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР