Изключително е важно реализирането на децата и младежите в страната.

...
</TD
>Изключително е важно реализирането на децата и младежите в страната.
Коментари Харесай

Показаха добрите резултати от работата на институциите и бизнеса в подкрепа на децата и младежите на България

Изключително е значимо реализирането на децата и младежите в страната. Системата за поддръжката може да бъде ефикасна, когато има взаимна работа сред институциите. Важна е тяхната поддръжка, както и желанието на работодателите да поддържат консолидираното на децата и младежите в неравностойно състояние. С тези думи в приветствения адрес президентът приветства присъстващите в заключителна конференция по план " Продължаваща поддръжка за деинституционализация на деца и младежи “, финансиран по оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси “ 2014-2020г., съфинансиран от Европейския съюз посредством Европейски обществен фонд.

" Община Пловдив, бизнесът и АСП си оказват помощ за поддръжка за близо 40 деца - сдружението Бизнесът за Пловдив и Тракия икономическа зона образоват и наемат младежи, на които им следва да изоставен обществената система. По този метод се цели уменията на младежите да подхождат на пазара на труда. Пловдив постоянно е имал добра мрежа за обществени услуги за деца и младежи в неравностойно състояние ", уточни кметът.

Участие в срещата взеха и представители на Агенция обществено подкрепяне, бизнеса и сътрудници.

Те се обедниха към изказванието, че е доста значима поддръжката на младежите да продължат образованието си, тъй като те са бъдещето, а институциите взаимно би трябвало да оказват помощ за сполучливото им развиване особено на тези, които нямат поддръжката в своето семейство по разнообразни аргументи.

Дейностите на реализацията на плана показват как институциите би трябвало да работят дружно, междуинституционалните екипи и слагането преди всичко на самостоятелните потребности на всяко едно дете са от голяма важност, с цел да имат младежите кариерно развиване и реализация с късмет и контакт с хора от бизнеса. По този метод те намират своето място с увереността, че могат да се оправят сами, имат висока оценка за постигнатото.

По време на полемиката се обърна внимание, че 661 са услуги за деца от резидента грижа, няколко организации ги поддържат, както и тяхното личностно развиване, включени са и доста институции - МОН, Министерство на здравеопазването, АСП, МТСП, а присъединяване на на работодателите е най-важното, защото те са и най-новият участник с мрежата от услуги за поддръжка на децата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР