Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, съобщиха от МВР.Границата

...
</TD
>Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, съобщиха от МВР.Границата
Коментари Харесай

На ГКПП Калотина има реорганизация на движението

Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Границата с Румъния: 

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " на излаз за товарни коли. Фериботът по линията Граничен контролно-пропусквателен пункт " Свищов " -Зимнич е прекратил работа заради щета.

Границата с Гърция:

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Границата със Сърбия:

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата със Северна Македония: 

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Турция:

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз за товарни коли.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР