Имам обещание от фирмата в понеделник да започнат работа пътна

...
</TD
>Имам обещание от фирмата в понеделник да започнат работа пътна
Коментари Харесай

Светлина в тунела за живеещите в южната част на Пловдив

" Имам заричане от компанията в понеделник да стартират работа пътна бригада и водопроводчици, които да създадат една ВиК връзка, с цел да се започне  възобновяване на бордюри, тротоари и на пътното легло и да преминем напред ", заяви за Plovdiv24.bg новоизбрания кмет на регион " Южен ".

През вчерашния ден той е бил на ревизия на затворената от месеци улица " Петър Стоев ", съпроводен от техническия началник на компанията реализатор Савина Тодорова. Двамата са огледали сектора и са коментирали, какво би трябвало да бъде направено в бъдеще.

" Време е ремонтът да завършва в тази му част. Искам най-малко да стигнем до равнище, където да имаме най-малко един или два пласта асфалт ", съобщи кметът.

Попитахме Кунчев за монолитна шахта, която ще бъде построена на кръстовището на улица " Петър Стоев “ с ул. " Димитър Талев “.

" По мое гледище шахтата няма да стартира да се построява, до момента в който не стартира ремонтът по улицата. ", сподели той.

Получихме увещание от, че през утрешния ден той ще организира среща с кмета на Община Пловдив, с който ще разясняват настилката на улицата.

Припомняме Ви, че през летните месеци обектът беше мотив за смешки, само че и за огромни митинги от жителите на регион " Южен ". 

Първоначално

След това недоволството взе превес и жителите излязоха на митинг.

Жителите блокираха кръстовището сред бул. " Никола Вапцаров " и улица " Михалаки Георгиев " и споделиха, че от доста време не виждат служащи на обекта.

Ремонтът на улица " Петър Стоев " е част от огромния план на ВиК за създаване на  Южния обходен колектор на стойност 100 милиона лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР