Хубавото време през днешния накара десетки благоевградчани да излязат навън

...
</TD
>Хубавото време през днешния накара десетки благоевградчани да излязат навън
Коментари Харесай

Кой и защо реши да превърне в паркинг плочките в центъра на града, питат благоевградчани

Хубавото време през днешния накара десетки благоевградчани да излязат на открито и да прекарат обедните часове в центъра на града.

Една панорама обаче възмути всички, които се намираха на площад " Македония ", съобщи кореспондент на " Blagoevgrad24.bg .

Няколко автомобила бяха паркирани на плочките в непосредствена непосредственост до постройката на Камерна опера и Народно читалище " Никола Вапцаров ". Към момента постройката, дом на двата културни института, е в ремонт и съгласно част от хората, с които разговаряхме най-вероятно колите са благосъстоятелност на служащите. 

Видно е, че същите не са нужни на служащите и по тази причина благоевградчани се питат кой и за какво е решил да трансформира площадното пространство в спонтанен паркинг.

" Живея наоколо и всеки ден минавам отсам по няколко пъти. Още от сутринта стартира да се цялостни с коли. Много е неприятно. Ннадявам се институциите да си свършат работата и това безсрамие да спре ", разяснява Георги Данчев. 

Освен това паркираните коли затрудняват достъпа до трите подземни контейнера, ситуирани в региона, допълват възмутени благоевградчани.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР