Движението на пътни превозни средства в южното платно на бул.

...
</TD
>Движението на пътни превозни средства в южното платно на бул.
Коментари Харесай

От днес затварят едното платно на бул. Хаджи Димитър

Движението на пътни транспортни средства в южното платно на бул. " Хаджи Димитър “ от ул. " Царевец “ до ул. " Лерин “ се възвръща от през днешния ден. Това става допустимо след завършилите съществени действия по реконструкцията на пътната права, оповестиха от общинското дружество " Организация и надзор на превоза “.

Автомобилите ще се движат в двете посоки, защото по същото време за ремонт се затваря северното платно на тази част от булеварда. Промените ще влязат в действие, откакто комисия с присъединяване на " Пътна полиция “ ревизира дали са сложени всички нужни пътни знаци и указателни табели според признатата краткотрайна организация на придвижване.

От ОКТ предизвестяват водачите в понеделник сутринта да са освободили северното платно от паркирани коли, с цел да се избегне репатрирането с " паяци “. Предвиденият краен период за довеждане докрай на обекта е 31 август.

Реконструкцията на бул. " Хаджи Димитър “ в сектора от Коматевския транспортен възел до ул. " Царевец “ се осъществя по плана на Община Пловдив за възстановяване и модернизиране на градската среда. В него са заложени подмяна на паважната настилка с асфалтова, полагане на нов водопровод и канализация, създаване на велоалея, нови тротоари и LED осветяване, джобове за контейнерите за боклуци, слагане на антипаркинг колчета, на пътни знаци и хоризонтална маркировка. Крайният период за предаване на напълно приключения обект е 30 ноември 2023 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР