Довечера на сцената на площад Стефан Стамболов“ в Пловдив в

...
</TD
>Довечера на сцената на площад Стефан Стамболов“ в Пловдив в
Коментари Харесай

Кметът: Нека повече пловдивчани да дойдат на площада довечера, зарята ще е специална

Довечера на сцената на площад " Стефан Стамболов “ в Пловдив в 22:00 ч. стартира формалната стратегия по посрещането на Новата 2024 година. Ето какво сподели по този мотив пред камерата на Plovdiv24.bg кметът на града:

" Програмата е пъстра, водещ ще е Део. Надявам се пловдивчани да могат да се насладят и на отбор " Тракия ". Пикът ще е Соник от 00,30 часа. Ще има и заря, само че този път тя ще е специфична - щадяща животните. Дано повече пловдивчани да дойдат на площада, аз персонално ще положа старания да дойда тук ".

Програмата:

Първи в 22:00 ч. започва група " Тригайда “. След тях, в 22:45 ч. на сцената се качва Ника (Nicka). По традиция в 23:30 ч. празничната атмосфера подгряват танцьорите от фолклорен отбор " Тракия ".

Точно в среднощ - 00.00 часа ще има заря. Изстрелването на илюминациите ще бъде осъществено от две позиции синхронизирано - пространството зад елхата на площада до Община Пловдив и площадка на Бунарджика.

В унисон с трендовете в европейски мащаб за съкращаване на шумовото натоварване върху хората и животните при осъществяването на професионални пиротехнически илюминации се планува потреблението на така наречен " тиха заря “. Този вид фойерверки се характеризират с минимално звуково налягане, оскъдни излъчвания на пушек и доминиращ светлинен резултат.

Звездата на новогодишната стратегия, проведена от Община Пловдив, стартира своя концерт в 00:30 ч. Ще забележим онлайн превъзходната английска певица, музикант и диджей Соник (Sonique).

Заповядайте на площад " Стефан Стамболов “, с цел да посрещнем дружно новата 2024 година!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР