Даниел Трендафилов и Мария Карабова. Добре запомнете тези две имена

...
</TD
>Даниел Трендафилов и Мария Карабова. Добре запомнете тези две имена
Коментари Харесай

Не им давайте апартамента си под наем - няма да го познаете после. Потресен съм

Даниел Трендафилов и Мария Карабова. Добре запомнете тези две имена и лицата им. Никога и за нищо на света не им отдавайте чартърен жилището си, тъй като по-късно няма да го познаете.

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да опише какви мизерии са сътворили гореспоменатите човеци. Даваме му думата в този момент:

" Здравейте. Много внимавайте на кого давате апартамент чартърен. Тези двамцата са най-големите мърлячи на света, а също така и крадци. Живяха три години чартърен в блок в регион " Тракия " в Пловдив.

Жилището им бе предоставено в чудесно положение след ремонт, а през днешния ден го заварих в умопомрачителен тип. Наемателите ми са се изнесли, без да платят сметките си за ток и вода, които са за 200 лв..

Освен това има изчезнало имущество, огромни материални вреди като строшен прозорец, изкъртен корниз, плесен, неразпознаваема тоалетна и баня и други. Първата част на прикачената изложба от фотоси демонстрира по какъв начин наподобява апартаментът през днешния ден, а втората - по какъв начин изглеждаше преди три години.

Потресен съм! Имайте едно мислено. Органите на Министерство на вътрешните работи са сезирани, наел съм юрист, очаквайте забавно продължение! Имам контракт за наем, ще ги преследвам до дупка, няма да им се размине! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР