Чувстото е уникално, скачам за първи път за кръста. Това

...
</TD
>Чувстото е уникално, скачам за първи път за кръста. Това
Коментари Харесай

Спасителят на кръста в Пловдив: Чувството е уникално! Знаех си, че ще го хвана

" Чувстото е неповторимо, скачам за първи път за кръста ". Това разгласи Димитър Куманов, който през днешния ден хвана хвърления от митрополит кръст в река Марица.

" На 39 години съм. Имам личен бизнес - заведение за бързо хранене. Имам възприятието, че ще го хвана. Двете ми деца бяха долу с мен. Казах им, че ще хвана на 100 %, само че те не ми повярваха. Пожелавам цялото ми семейство да е живо и крепко. Водата е студена - в началото целият изтръпнах щом влязох в Марица. Нямам специфична подготовка за скачането на кръста ".

" Ои доста време насам се пробвам да скачам за кръста, само че става тъй че постоянно се пада в работен ден. Чувството е доста крепко, щом хванах кръста целият се стоплих. Съпругата ми има имен ден през днешния ден, споделя се Божана - дано да ми е жива и здрава. Тя щеше да пристигна да гледа, само че дребната ми щерка се разболя и трябваше да си останат у дома ", сподели още разчувстваният Куманов.

Над 120 смелчаци скочиха във водата за кръста. Това е безспорен връх на скачачи в Пловдив до момента. Стотици пловдивчани бяха окупирали моста на Марица и пространствата в близост, с цел да следят събитието.

След това мъжете се хванаха на хоро, поведено от спасителя на кръста и запяха химна на България.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР