Читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да сигнализира

...
</TD
>Читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да сигнализира
Коментари Харесай

Дали ще познаете колко автобуса се движат по тази линия в Пловдив?

Читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg , с цел да алармира за неналичието на минаващ рейс по линия 93 в два следващи дни.

" Здравейте! От два дни ( 3.10 и 4.10) рейс с номер 93 заран не минава. След позвъняване от моя страна на телефон в община Пловдив ми се заяви, че единствено един рейс обслужва линията. Получих телефон на компанията. Многократно се пробвах да се свържа с тях, само че дава заето и връзката е невъзможна.

Много хора пътуваме до работа с този рейс, възпитаници пътуват до учебно заведение - неуместно е внезапно да остане единствено един рейс! Моля ви за подпомагане и да получим информация ще има ли рейсове по линия 93, или не! Благодаря ви! "

Екипът на Plovdiv24.bg се свърза с ОП " Организация и надзор по превоза ".

От своя страна те потвърдиха, че през тези два дни фактически по линията пътува единствено една кола. Причината за създалата се обстановка са два аварирали рейса по линия 93. 

Очаква се през днешния ден всичко да се възстановява и да бъдат в движение всичките три рейса.

Припомняме, че

До привършване на пътните поправки, само че не по-късно от 31 декември, рейсовете по линии №9, 12, 16, 18, 20, 21, 24, 25, 29, 37, 93, 99, 113, 116 и 222 ще се движат с лятно разписание. Рейсовете по останалите линии се извършват според одобреното от общинската транспортна скица маршрутно разписание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР