Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Покъртително! Игри на волята, но без награден фонд

Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, с цел да опише с какво се е сблъскала нощес. Жената е озаглавила сигнала си " Вход до личния дом - неосъществим ". Даваме думата на пловдивчанката в този момент:

" Здравейте,

Свързвам се с вашата онлайн редакция, макар че фрагментите, които ползвам, не са нито вести, нито ще впечатлят някого, тъй като за жалост нашият хубав Пловдив е заринат от такива гледки.

Прибирайки се от работа нощес, се натъквам на следната хубост - " Игри на волята " вид затруднение, само че не с награден фонд, премията е това да си влезеш във входа и да се добереш до уюта на личния си дом…

Положението по цялата улица " Александър Пушкин " е покъртително - градеж на 2 здания, което включва цялостно доунищожаване на така и така разрушената улица. Разбирам, че е нужно, само че това не е първият път, в който, излизайки от входа или на прибиране вечер, строящите са сътворили нещо за прескачане/заобикаляне/ влизане/ прегазване. 

Доста пъти отпътувам и не помня, само че през днешния ден някак си ме изчовърка много… Може пък, в случай че публикувате фотосите, на някого да му стане малко неловко.

Благодарих си скрито, че съм здрава и без деца, тъй като не бих желала да попадна в тази обстановка с бебешка или инвалидна количка… "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР