Читател на Plovdiv24.bg не скри гнева и отчаянието си от

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg не скри гнева и отчаянието си от
Коментари Харесай

Пловдивчанин: От Чистота дозатапват в час пик кръстовище, затапено от други некадърници в общината

Читател на Plovdiv24.bg не скри гнева и отчаянието си от работата на общинската администрация и го изля в писмо до редакцията ни. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Има ли Пловдив най-лошо контролираните светофари? Да! Има ли Пловдив най-малоумният кмет по екология? Да! Работят ли в Оперативна програма " Чистота " и ОП " Организация и надзор по превоза " най-големите некадърници и неграмотници в Пловдив? Категорично ДА!

Гневът ми е подбуден от продължаващата неначетеност в пловдивската администрация. Регулацията на светофарите е несъответстваща и не проличава да е пипана от дълго време. Регулацията не се преценява с настоящите поправки.

Много постоянно има огромни основни кръстовища, по които в едната посока се получават големи тапи, а в останалите никой не минава. Такива примерни има стотици в Пловдив. Банален е образецът с входно-изходните артерии на града.

Не се преценява, че заран придвижването е интензивно в едната посока, следобяд в другата. Такива са да вземем за пример кръстовищата на " Ален Мак ", входът на Пловдив откъм Асеновград и т.н. 

Чашата ми преля обаче тази заран, когато в час пик в 8:00 ч., когато така и така на входа на Пловдив откъм Асеновград има километрично запушване, някой талант от " Чистота " или " Паркове и градини " бе решил да запуши едната лента, с цел да прекопава градинките. Откакто екологията в Пловдив се пое от този неоспорим негодник, ситуацията се утежнява непрестанно.

Градът е замърсен, брутални далавери в " Чистота ", несъответстващо държание на бригадите из града, които блокират придвижването в час пик. Всичко това са обстоятелства. Управлението е младо, само че издънките му към този момент са налице и на някого няма да му устоят нервите след малоумщини като тази от сутринта ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР