Бургаската премиера на Моралът е доброто ще е в Културен

...
</TD
>Бургаската премиера на Моралът е доброто ще е в Културен
Коментари Харесай

Премиера на Моралът е доброто предстои в Бургас

Бургаската премиера на " Моралът е положителното " ще е в Културен дом НХК през днешния ден.  Началото е в 19 часа. След прожекцията ще има полемика с създателите на кино лентата, измежду които Веселин Диманов – режисьор, Димитър Стафодов – монтаж, Владислав Трифонов –камерен оператор, Биана Гунчева – редактор.

От детската стая, през ученическия чин и студентска пейка, до преподавателската катедра и социална естрада – " Моралът е положителното " наблюдава житейския път на доцент Кристиан Таков на фона на историческите събития от последните десетилетия в България.

Във кино лентата са показани голям брой усърдно издирени и непубликувани до момента архивни фрагменти и документи, както и поредност изявленията със фамилията, сътрудници, другари и съидейници на доцент Таков. Събрани дружно, те построяват поредно облика на известния правист, интелектуалец и държавник и отварят врата към неговия свят. А в този свят думи като истина, правдивост, морал и добрина се потвърждават всеки ден и с всеки житейски избор, който прави Кристиан.

Това е филм-послание за един невероятен човек, пристигнал в нашия свят с задача.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР