Бизнес лейди клуб Пловдив проведе второто издание на Есенния панаир,

...
</TD
>Бизнес лейди клуб Пловдив проведе второто издание на Есенния панаир,
Коментари Харесай

Второто издание на Есенния панаир събра бизнес дамите от съвременната предприемаческа среда

Бизнес лейди клуб Пловдив организира второто издание на Есенния панаир, който събра вдъхновяващи бизнес дами, притежатели на бизнес и бизнесмени. Събитието се организира в хотел Санкт Петербург, Пловдив на 28 ноември. Повече от 20 изложители в експо зоната дадоха опция на гостите да се срещнат от близко с бизнеса им. Участниците описаха за историята на триумфа си и показаха своите новаторски артикули и услуги.

Посетителите пък получиха потребна информация, сътвориха нови бизнес контакти и откриха нови партньорства, а най-после имаха опция и да се включат в лотария с награди. Целта на лейди организацията е да подкрепи и да насърчи дамската предприемаческа активност като сплоти силата и визията на сполучливите водачи в бизнеса и им даде опция да получат нови познания, нетуъркинг и мотивация.

След ревюто се организира и церемония вечеря, по случай третия рожден ден на Бизнес лейди клуб Пловдив.

Създател на клуба в Пловдив е Васка Бакларова, която споделя, че главната мотивация за реализирането на Есенния панаир е обществото да чува за положителните образци и младежите да видят количеството труд, което стои зад триумфа на фирмите. Според нея най-хубавата реклама за даден бранд е историята, която стои зад него.

" Актуалната бизнес среда има голяма потребност от женското предприемачество. Дамите могат да се приспособяват по-бързо към изменящата се среда “, споделя още тя.

Васка Бакларова е измежду най-успешните бизнес дами у нас. Като главен генератор на концепциите и основател на компания почнала от нулата, в границите на към този момент 9 години с нейния екип управлява 4 индустриални бази и 280 чиновници. През последните 4 години посредством Агенцията си за корпоративно развиване развива плана " Подай ръка, създай работна мощ “, с който цели да понижи пробойните сред компаниите на пазара на труда и завършващите студенти, като работи тясно в тенденция кариерна ориентировка и развиване.

Проектът прераства в първата новаторска платформа ОМНИ Хюмън Девелопмънт, която с изкуствен интелект ще свързва студентите с подобаващите за тях работодатели и работни позиции.

Тази година се означават три години от основаването на Бизнес Лейди Клуб Пловдив. Към днешна дата в него членуват едни от най-успешните дами бизнесмени в града, а интензивно участващите в събитията и идеите на организацията са повече от 30.

Мотото на клуба е, че в живота си дамите не е значимо да бъдат просто богати, красиви, известни, високообразовани или съвършени, значимото е да дават стойност на обществото и да оставят диря след себе си. Ако и вие споделяте същата визия, можете да се присъединените към Бизнес лейди клуб Пловдив и да дадете вашия принос за развиването на бизнес средата, като в същото време получите персонална поддръжка и ентусиазъм по време на ежемесечните срещи на дамите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР