Българска студентка от Русе е на крачка да спечели международно

...
</TD
>Българска студентка от Русе е на крачка да спечели международно
Коментари Харесай

Българска студентка от Русе е на крачка да спечели международно състезание по китайски език

Българска студентка от Русе е на крачка да завоюва интернационално съревнование по китайски език. Бети Османова към този момент е потвърдила своите знания и гении, описват от Българска национална телевизия. 

За първа година обаче решението кой ще завоюва цялостна стипендия за образование в Китай ще се реши посредством онлайн-гласуване. А момичето разчита на мощна поддръжка, с цел да стане фантазията й действителност.

Когато не разбираме нещо, мъчно ни е, споделяме, че като че ли е на китайски. Бети Османова прави изключение, за нея китайския е елементарен.

" Наблягаше доста на ученето, изключително на китайския. Отделно ходеше на работа като сервитьорка, настрана се приготвяше за " Китайския мост " ", сподели майката на Бети Анна Борисова.

Бети към този момент е студентка във Велико Търново, тъкмо преди да замине за Китай тя се върнала там, където се влюбила в китайския език - в учебно заведение. За да потърси поддръжка и препоръки.

" Това е едно извънредно целенасочено момиче, което още първоначално когато стартира да учи китайски език, сподели, че го учи със сърце и желае да направи и невъзможното с цел да напредне в тази сфера ", сподели Рени Стоянова, преподавател в СОУ " Васил Левски ", гр. Русе.

На другия завършек на света Бети е дала всичко от себе си, посочила е знания, а в този момент разчита на един клик поддръжка.

" Вашата поддръжка значи в действителност доста за мен. Състезанието продължава до 25 август - 7:00 часа, след което афишират спечелилите и кой печели първото място, а точно стипендия за образование в Китай. Приятели, с помощта на вас фантазията ми може да се сбъдне и да стане действителност. Моля ви, дано в този момент се обединим всички дружно и да покажем, че българите заслужават първото място ", сподели тя.

Гласуването за Бети е елементарно и изцяло гратис: регистрация с имейл и ключова дума на уеб страницата на състезанието, избор на континента, от който идва - Европа, и гласоподаване до пет пъти през една минута с оранжевия бутон. При всяко гласоподаване има и превъртане на парче пъзел за удостоверение на вота.

" Нека целият свят да разбере, че една дребна България, когато има една идея се сплотява и може да реализира всяка своя фантазия ", съобщи майката на Бети.

" Много благодаря на всеки един, който отделя от врeмето си да ме поддържа ", благодари Бети.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР