Автотранс -2000“ поема изпълнението на автобусна линия № 7 от

...
</TD
>Автотранс -2000“ поема изпълнението на автобусна линия № 7 от
Коментари Харесай

Заради неизпълнение на разписанието сменят превозвача по линия 7 в Пловдив

" Автотранс -2000 “ поема осъществяването на автобусна линия № 7 от всеобщия градски превоз от 1-ви април 2024-та година. За това се договориха през днешния ден участниците в Консорциум " Пловдив 2017 “ ДЗЗД.

" Автотранс -2000 “ поема уговорката да извършва всички отговорности за осъществяване на публичната услуга по градска автобусна линия № 7, която все още се извършва от съдружника в Консорциума - " Хеброс бус “ АД. 

" Към сегашния миг компания " Автотранс-2000 “ извършва курсовете по своите линии над 90%. От Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “ ще следим за качественото осъществяване на поетите задължения по всички автобусни “, съобщи шефът на общинското дружество Георги Стоилов.

Plovdiv24.bg  припомня, че преди десетина дни водачи на компанията оповестиха, че ще спрат работа поради неизплатени заплати няколко месеца обратно. Тогава шефът на общинското предприятие  " Организация и надзор на превоза " Георги Стоилов съобщи, че от 30 коли на " Хеброс бус " единствено 11 са на открито. По думите му линиите са нередовни и не се извършва разписанието по график, за което компанията не получава и нужните дотации.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР