500 лева парична гаранция. Това е решението на Районен съд

...
</TD
>500 лева парична гаранция. Това е решението на Районен съд
Коментари Харесай

Пуснаха агресивния шофьор срещу 500 лева

500 лв. парична гаранция. Това е решението на Районен съд Пловдив за водача, който с изключителна експанзия счупи страничното стъкло на бус в града под тепетата преди няколко дни, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ганчо Ганчев е притеглен в качеството му на обвинен за три закононарушения, а точно:

- по чл.325, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс за това, че на 23.10.2023г. е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като по своето наличие се отличават с изключителна смелост – на оживена улица е препречил пътя на движещ се автомобил, след което отишъл до него и счупил предно ляво стъкло на управлявания от потърпевшия автомобил.

- по чл.131, ал.1, т.12, вр. чл.130 ал.2 от Наказателен кодекс, за това, че на 23.10.2023г. в Пловдив, на ул. “Акад. Петър Динеков “ е предизвикал лека телесна щета на А.М. – болежка и страдалчество, без разстройство на здравето, изразяваща се в охлузване на носа, охлузвания на лявата скула и на лявата китка, като закононарушението е осъществено по хулигански подбуди и

- за закононарушение по чл.216, ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 23.10.2023г. в Пловдив, незаконно е развалил непозната движима движимост – автомобил марка " Мерцедес “, модел " Спринтер “, благосъстоятелност на сдружение, като повредата се показва в строшаване на предно дясно стъкло на автомобила, на стойност 100 лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР