2023-та година беше предизвикателна в икономическо отношение, а първото тримесечие

...
</TD
>2023-та година беше предизвикателна в икономическо отношение, а първото тримесечие
Коментари Харесай

Национални дни на кариерата през април ще срещне работодатели и търсещи работа и в град Русе

2023-та година беше предизвикателна в икономическо отношение, а първото тримесечие на 2024-та следва същата динамичност. С по-бавни темпове и повече нерешителност бизнесът търси способи да се оправи с настъпващата икономическа рецесия. Част от работодателите в страната ще продължат да се сблъскват с компликации при привличането на експерти и ще бъдат все по-внимателни при наемането на нови чиновници.

Дори и във времена на сложен и непредсказуем пазар на труда има компании, които интензивно наемат и уголемяват екипите си. Най-мащабният кариерен конгрес в България - е мястото, където същите тези компании с действителни работни места могат да се срещнат с бъдещите си чиновници.

За 23-ра поредна година ще показа водещи работодатели, отворените им позиции и кариерни благоприятни условия. Шест университетски града - София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе и Габрово. Вече над са декларирали присъединяване. Събитието започва в София на 6 април, а датата на форума за град Русе е 16 април – в Русенски университет " Ангел Кънчев “. Всички участващи компании в град Русе  могат да бъдат прегледани.

Записванията за работодатели за всички събития не престават, само че местата са лимитирани.

Дигиталният продан на данни сред търсещите и предлагащите работа още веднъж ще бъде застъпен по време на форума през 2024 година като част от зелената политика на JobTiger.  За първи път тази година входът за гости е безвъзмезден, само че със наложителна регистрация в ScanFactor : регистрацията дава опция за непосредствено шерване на CV-то с работодатели – оптимално елементарно и с още по-голям късмет за посетителите да се откроят.

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?

София – 6 април - Гранд Хотел " Милениум “ София, Конферентни зали на ет. 2

Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет " Св. Св. Кирил и Методий ", пети корпус

Габрово – 11 април - Технически университет

Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център

Варна – 13 април – Хотел-галерия " Графит “

Русе – 16 април - Русенски университет " Ангел Кънчев “

Организатор на събитието е  JobTiger . Златен спонсор на събитието е  Austrian Business Agency .
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР