14-годишното момче, което вчера пострада при инцидент на ул. Славянска“

...
</TD
>14-годишното момче, което вчера пострада при инцидент на ул. Славянска“
Коментари Харесай

14-годишното момче с тротинетка е с опасност за живота след сблъсъка с кола

14-годишното момче, което през вчерашния ден пострада при случай на ул. " Славянска “ в Русе, е в тежко положение. Произшествието стана следобяд, когато младежът с електрическа тротинетка се е сблъскал с лек автомобил.

33-годишният лидер на " Рено “ се е движил по ул. “Славянска “ и е подхванал десен завой към ул. “Отец Паисий “, когато в насрещното придвижване по ул. “Славянска “ се е появила тротинетката с 14-годишното момче. По разкази на водачи, които са били очевидци, младежът с тротинетката безусловно е връхлетял върху колата и лидерът й не е имал никакъв късмет да реагира, написа РусеМедиа.

Екип на Спешна помощ е откарал момчето в болница, където е настанено в интензивното поделение с черепно-мозъчна контузия и строшен крайник. 14-годишният е с заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, с цел да се обясни кой с каква скорост се е движил и дали случаят е станал на велоалеята или на пешеходната пътека, както и какви нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са позволени.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР