Та­зи бо­лест не оз­на­ча­ва раз­де­ля­не на ума, а раз­де­ля­не с

...
Та­зи бо­лест не оз­на­ча­ва раз­де­ля­не на ума, а раз­де­ля­не с
Коментари Харесай

Гьо­те, бра­тя Ар­ги­ро­ви и де­нят на ши­зоф­ре­ни­я­та

Та­зи бо­лест не оз­на­ча­ва раз­де­ля­не на мозъка, а раз­де­ля­не с дейс­т­ви­тел­ност­та
10 ап­рил, лю­без­ни, е све­то­вен ден за бор­ба с ши­зоф­ре­ни­я­та. Доб­ре, че не съм жур­на­лист, от­ра­зя­ващ прес­кон­фе­рен­ци­и­те на Мут­фа­чийс­ки. Ина­че ня­ма­ше да се въз­дър­жа да го по­пи­там: изос­т­ре­на­та ши­зоф­ре­ни­я мо­же ли да се при­е­ме за струп­ва­не на мно­го лич­нос­ти на ед­но мяс­то - с яс­но­то съз­на­ние, че то­ва ня­ма да е най-глу­па­ви­ят въп­рос на прес­кон­фе­рен­ци­я­та.

Та в та­зи връз­ка след­ват на­ис­ти­на ши­зоф­ре­нич­ни мис­ли, ко­и­то - пред­пуп­ре­де­ни сте - мо­гат да ви при­чи­нят све­то­вър­теж.

Вяр­вам на пра­ви­тел­с­т­во­то. Да, неви­на­ги е мно­го ум­но и ефек­тив­но, само че аз пък да не съм Ален Де­лон?! Ка­къв­то съм аз, та­ко­ва ми е и пра­ви­тел­с­т­во­то. И не, ни­как не е уте­ша­ва­що, че пра­ви­тел­с­т­во­то мо­га да сме­ня, а  се­бе си не мо­га. Ще­ше да е по-доб­ре, в случай че е об­рат­но­то: пра­ви­тел­с­т­во­то да си стои ед­но и съ­що, а ние на все­ки 4 го­ди­ни да се про­ме­ня­ме с об­що гла­су­ва­не. А мо­же и пред­с­роч­но.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР