Тази вечер във VIP Brother ще настъпи поредната битка, в

...
Тази вечер във VIP Brother ще настъпи поредната битка, в
Коментари Харесай

Номинираните VIP Съквартиранти влизат в нестандартни роли

Тази вечер във VIP Brother ще настъпи следващата борба, в която номинираните Съквартиранти ще би трябвало да спасят своето място в Къщата. Зрителите на Нова ТВ ще имат опция да видят участниците, изправени пред нова задача с извънредно ексцентричен дух.

Номинираните за изпъждане тази седмица са политикът Павел Чернев, социоложката Мира Радева, нейният брачен партньор Иво и певицата Йоана. Мисията ще включва самостоятелни задания, с които участниците ще би трябвало да впечатлят BIG Brother и почитателите.

На Павел ще се наложи да влезе в една роля, с която мъчно може да бъде асоцииран, а точно на положителната самодива. Противоречивият в дейностите си народен представител ще би трябвало да извършва стремежи на останалите Съквартиранти.

Иво ще би трябвало да изтръгне дълбоки самопризнания от известия му участник, а предизвикването на Мира ще бъде обвързвано с професионалната й сфера.

Поп изпълнителката Йоана ще би трябвало да се обърне към своите близки и родственици.

Защитници на звездите от VIP Brother 2013 ще бъдат режисьорът Андрей Слабаков, който ще поддържа Павел, музикалният възпитател Вили Оникян, която ще вземе страната на Мира, Ясен Козев, някогашен брачен партньор на Йоана, и Йордан Златарев – непосредствен другар на Иво. В студиото те ще опишат за какво точно индивидът, който поддържат, би трябвало да остане и какво още феновете не знаят за него.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР