Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,

...
Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,
Коментари Харесай

Тежки конфликти разтърсват Къщата на Big Brother

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще се изправят пред финалния стадий от седмична задача Легион, който ще се окаже по-труден, в сравнение с чакат. Развръзката от финала на седмичната им задача ще разтресе Къщата, а един от тях ще преживее същински нравствен катарзис.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

От няколко дни в най-известната Къща е оповестено военно състояние и двата взвода всекидневно организират тежка военна подготовка и се изправят пред сложни провокации за духа и тялото. Тази вечер феновете ще проследят зрелищния край на седмичната задача. Пустинните лисици и Морските тюлени ще би трябвало да преминат по трасе, осеяно с разнообразни трудности, някои от които непостижими за част от бойците.
 Вип брат
Неминуемо, тежкото предизвикателство ще докара до разединение в тимовете и следващи кавги в Къщата. Напълно ненадейно, индивидът с най-хаплив език – Шеф Петров, ще потърси Big Brother, с цел да му се изповяда и да му предложи договорка. В дейли епизода довечера ще забележим Борис Петров в изцяло нова светлина. Той ще пребори егото си, ще преживее своя катарзис и през сълзи ще направи непредвидени самопризнания пред себе си и пред Големия брат.
 Шеф Петров
Ще съумеят ли Съквартирантите да се оправят с тежкото предизвикателство? Кой взвод ще завоюва епичната борба за Нови хан и какви ще са следствията за изгубилия тим? Как Шеф Петров ще пребори егото си и каква договорка ще подписа той с Big Brother, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Вип брат
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във Vbox7 .

Още от живота на Съквартирантите:

Военно състояние в Къщата на Big Brother ( ВИДЕО/СНИМКИ)

Една обич е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Алекс и Влади първи напуснаха VIP Brother 2017 (ВИДЕО)VIP Brother Съквартирантите
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР