Тази вечер във VIP Brother истинско любовно чудо ще се

...
Тази вечер във VIP Brother истинско любовно чудо ще се
Коментари Харесай

Дани и Алекс пожелават от Big Brother истинска сватба!

Тази вечер във VIP Brother същинско любовно знамение ще се случи в най-известната Къща. Дани и Алекс ще изискат от Big Brother сватбата им да бъде изцяло законна, всички съквартиранти ще се обединят към прелестните събития в Къщата, само че влюбените ще се сблъскат и с големи трудности, които ще слагат под въпрос тяхното решение. Всички в Къщата дефинират протичащото се сред Дани и Алекс като приказка.

Още с възлагането на задача " Моята огромна луда българска женитба " и съквартирантите, и самите младоженци одобриха нещата толкоз на съществено, че се сплотиха и напълно не помниха за неразбирателствата между тях. Никой даже не помисля за седмичния бюджет, тъй като за тях подготовката е като за същинска женитба и всички старания, които поставят, идват непосредствено от сърцата им. Любовта безусловно окрили звездите, само че най-щастливи са младите влюбени Дани и Алекс. Тази вечер ще забележим по какъв начин те от ден на ден желаят да свържат животите си освен на игра. След поредност от откровени диалози, влюбените ще помолят Big Brother да им обезпечи действителна и изцяло законна женитба, тъй като са уверени в възприятията си един към различен.

Преди да създадат най-важната стъпка в животите си и да станат семейство Петканови обаче, Дани и Алекс ще се изправят пред най-големите си страхове. Те ще би трябвало да признаят за обстоятелства от предишното си и да си отговорят откровено на въпроси, чиито отговори могат да наранят мощно или да създадат възприятията им още по-силни. Освен пред истината, влюбените ще се сблъскат и с мнението на родителите си, които са били съществени пострадали след мъчителната им разлъка преди година. Дали появилите се трудности ще се окажат непреодолими за Даниел и Александра и ще трансформират ли решението си двамата влюбени, ще разберем довечера.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР