Тази вечер в полунощ изтича срокът, в който слушателите на

...
Тази вечер в полунощ изтича срокът, в който слушателите на
Коментари Харесай

Последен ден за гласуване за „Най-добър град за живеене в България“

Тази вечер в среднощ изтича срокът, в който слушателите на Дарик могат да вземат участие в онлайн анкетата в класацията " Най-добрият град за живеене в България " за 2017 година. Гласуването става на уеб страницата darikradio.bg.
 
В единайстото издание на класацията на Дарик вземат участие 27-те регионални градове, които ще бъдат оценени по критерии, групирани в 10 категории. Призът " Най-добър град за живеене " ще бъде връчен на публична гала при започване на юни.
 
Тази година онлайн гласуването за класацията " Най-добрият град за живеене в България " стартира на 19-ти март, а крайният период е до среднощ довечера. Към момента най-голяма поддръжка от слушателите са получили Русе, Бургас, Сливен, Велико Търново и Варна.
 
И тази година в класацията на Дарик радио вземат участие всички регионални градове, които ще бъдат оценени по критерии, като разкриване на работни места, благоприятни условия за жителите да употребяват зелени площи, развиване на уличното изкуство, комфортен градски превоз. Проучването има за цел да предизвика публичното разискване на хрумвания за развиването на обособените градове и да се усъвършенства качеството на живот в тях.
 
Освен наградата „ Най-добър град за живеене ” Дарик радио обичайно присъжда и грамоти за " Бизнес град ", " Зелен град ", " Красив град ", " Арт-културен град ”, както и спомагателни награди.  Досега София, Варна, Бургас, Велико Търново и Стара Загора са получавали наградата за „ Най-добър град ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР