Тази вечер в Hell`s Kitchen ще видим едно по-различно и

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще видим едно по-различно и
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Трима номинирани, много гладни и звездни гости

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще забележим едно по-различно и много забавно на ден предизвикателство. Акцентът на задачата ще са калориите, а двамата тима ще имат звезден асистент - боксьорът Тервел Пулев.

Готвенето ще се трансформира и в чиста математика. Победителите ще получат по този начин нужното им време, а победените ще схванат до какво води комбинацията сред здрави бели дробове и липса на шанс.
 Снимка 419994

Вечерната резервация ще бъде не по-малко забавна, и то най-много поради гостите в ресторанта на Hell`s Kitchen. Двамата тима ще бъдат предизвикани да готвят и бързо, и качество, с цел да завоюват утвърждението и да изпълнят стомасите на младите български очаквания по хокей. Викове " Гладни сме " и втора вечерна резервация с новото фюжън меню на началник Виктор Ангелов ще изпоти много участниците.
 Снимка 419995

Най-напрегнато обаче ще е за трите номинирани дами - Ралица, Чилева и Татяна. Те ще се стараят двойно, само че тази вечер ще разберем дали това ще е задоволително. Ще разберем и дали няма да има и четвърти номиниран след следващата доза неточности в кухнята и яд от началник Виктор Ангелов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР