Тази вечер в Hell`s Kitchen късметът на професионалните готвачи с

Тази вечер в Hell`s Kitchen късметът на професионалните готвачи с ...

Hell's Kitchen България: игра на покер и чиния за 100 хиляди лева.


Тази вечер в Hell`s Kitchen късметът на професионалните готвачи с черни кутрки ще бъде поставен на сериозно изпитание, заедно с тяхното умение да запазват самообладание и да мислят стратегически.

Крайната цел е създаване на кулинарен шедьовър, а до нея ще стигат и с известна доза хазарт. Залогът на дневното предизвикателство е голям - имунитет. Всичко ще върви перфектно за професионалните готвачи, докато една една риба с плодова салата и едно безсолно дивечово не ядосат шеф Виктор Ангелов повече от желателното.
Снимка 423408

Пробойните между участниците на метри от финала стават все по-големи. Напрежението също расте осезаемо. Снощи разбрахме, че Светла е първата номинирана за изгонване тази седмица. А идеята, че може те да са следващите, ще докара готвачите до нелепи грешки.

Вечерната резервация наистина ще бъде адска, гарнирана с много обвинения и напрежение, на което е трудно да се издържи. Ще станем свидетели и на пореден прецедент в Hell`s Kitchen - топ готвачи ще бъдат изправени до стената, а търпението на шеф Виктор Ангелов ще е на предела. 
Снимка 423411

На финала ще прозвучат тежки думи, които ще подействат отрезвително на участниците, а една черна куртка почти ще бъде пренесена в жертва.

Източник: lifestyle.bg