Тази вечер в Hell`s Kitchen късметът на професионалните готвачи с

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen късметът на професионалните готвачи с
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: игра на покер и чиния за 100 хиляди лева

Тази вечер в Hell`s Kitchen шансът на професионалните готвачи с черни кутрки ще бъде подложен на съществено тестване, дружно с тяхното умеене да резервират хладнокръвие и да мислят стратегически.

Крайната цел е основаване на кулинарен шедьовър, а до нея ще стигат и с известна доза хазарт. Залогът на дневното предизвикателство е огромен - имунитет. Всичко ще върви съвършено за професионалните готвачи, до момента в който една една риба с плодова салата и едно безсолно дивечово не ядосат началник Виктор Ангелов повече от желателното.
 Снимка 423408

Пробойните сред участниците на метри от финала стават все по-големи. Напрежението също пораства осезаемо. Снощи разбрахме, че Светла е първата номинирана за изпъждане тази седмица. А концепцията, че може те да са идващите, ще докара готвачите до нелепи неточности.

Вечерната резервация в действителност ще бъде адска, гарнирана с доста обвинявания и напрежение, на което е мъчно да се издържи. Ще станем очевидци и на следващ казус в Hell`s Kitchen - топ готвачи ще бъдат изправени до стената, а търпението на началник Виктор Ангелов ще е на лимита.
 Снимка 423411

На финала ще прозвучат тежки думи, които ще подействат отрезвително на участниците, а една черна куртка съвсем ще бъде пренесена в жертва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР