Тази вечер ще се изиграят последните срещи от груповата фаза

...
Тази вечер ще се изиграят последните срещи от груповата фаза
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Падат последните въпросителни в ШЛ

Тази вечер ще се изиграят последните срещи от груповата фаза на Шампионската лига и ще се дефинира крайното класиране в последните четири групи.

За разлика от нощес, довечера интригата не е толкоз огромна, защото множеството спечелили и втори тимове към този момент са ясни.

В група А ще се изиграят срещите Брюж - Реал Мадрид и Пари Сен Жермен - Галатасарай. ПСЖ и Реал са непоклатими на първото и второто място, само че изходът на мачовете ще дефинира всред Брюж и Галатасарай ще продължи в Лига Европа.

В група В спечелилият е явен - Байерн. Тимът от Мюнхен посреща втория в класирането Тотнъм. Интригата е най-много поради първия мач сред двата тима в Лондон, приключил с унизителна загуба с 2:7. В другия дуел в групата Олимпиакос приема Цървена звезда в спор за третото място и продължение в Лига Европа през пролетта.

Основната конспирация ще е в група С, където първото място е ясно и то е за Манчестър Сити. За второто място обаче късмет имат три тима - Динамо Загреб, който посреща “гражданите”, Шахтьор Донецк и Аталанта, които се изправят в пряк конфликт. Ситуацията в групата е такава, че даже и тъждество устройва украинците, в случай че Динамо Загреб не победи Манчестър Сити. Загуба на хърватите и на Шахтьор пък може да класиране напред Аталанта.

В група D Ювентус си обезпечи предварително първото място, а Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен гледат към второто място. По-големи са възможностите на "дюшекчиите ", които одобряват новобранеца Локомотив Москва, до момента в който “аспирините” посрещат "Старата госпожа " и ще се нуждаят най-малко от тъждество на Атлетико М.

Резултати и голмайстори от срещите:

Динамо Загреб - Манчестър Сити /19:55 ч./

Шахтьор Донецк - Аталанта /19:55 ч./

Брюж - Реал Мадрид /22:00 ч./

Пари Сен Жермен - Галатасарай /22:00 ч./

Байерн Мюнхен - Тотнъм /22:00 ч./

Олимпиакос - Цървена звезда /22:00 ч./

Атлетико Мадрид - Локомотив Москва /22:00 ч./

Байер Леверкузен - Ювентус /22:00 ч./
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР