Тази вечер ще се изиграят осем мача от последния кръг

...
Тази вечер ще се изиграят осем мача от последния кръг
Коментари Харесай

Предстоят осем мача от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига

Тази вечер ще се изиграят осем мача от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Всичките четири тима от група D имат късмет да продължат на 1/8-финалите. Тотнъм е водач в групата с актив от 8 точки. В последния си мач Тотнъм гостува на последния Олимпик Марсилия, който има 6 точки. Равенство също устройва британския отбор. 

Спортинг и Айнтрахт, които са втори и трети в група D с по 7 точки, се изправят един против различен в Лисабон. Победителите от двете срещи ще си подсигуряват присъединяване в идната фаза. Спортинг има преимущество от три чисти гола в директния конфликт с Айнтрахт.

От над три гола разлика се нуждае Ливърпул в днешното домакинство на Наполи, с цел да финишира преди всичко в група А . Мърсисайдци паднаха с 1:4 в Италия, а и головата разлика им е по-лоша. 

Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен към този момент отпаднаха от присъединяване в шампионата, само че ще би трябвало да се борят за третото място, в случай че желаят да продължат в евротурнирите. " Дюшекчиите " гостуват на Порто, до момента в който " аспирините " одобряват водача Брюж. Атлетико има точка задатък пред Байер в класирането.

Група А

22,00 ч, Ливърпул - Наполи

22,00 ч, Рейнджърс - Аякс

Група В

19,45 ч, Байер Леверкузен - Брюж

19,45 ч, Порто - Атлетико Мадрид

Група С

22,00 ч, Байерн - Интер

22,00 ч, Витория Пилзен - Барселона

Група D

22,00 ч, Марсилия - Тотнъм

22,00 ч, Спортинг - Айнтрахт





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР