Тази вечер приключва благотворителният аукцион, чиято цел да събере средства

...
Тази вечер приключва благотворителният аукцион, чиято цел да събере средства
Коментари Харесай

Благотворителният търг за бившия играч на Добруджа Емо Ангелов завършва днес

Тази вечер завършва благотворителният аукцион, чиято цел да събере средства за лекуването на някогашния футболист на Добруджа Емил Ангелов. Преди пет години, таман пробил в първия състав на клуба от Добрич, Емо претърпява тежка злополука, която едвам не лишава живота му. Младият футболист оцелява след траяла цели 47 дни борба. За страдание, в резултат на жестокия случай той получава квадриплегия и остава прикрепен към инвалидната количка.

Днес Емо не е изгубил вяра, че един ден още веднъж ще се изправи на крайници и ще може да се върне към естествения си живот. Надежда му дават и от профилирана клиника в Тайланд. За лекуването в нея обаче са нужни непостижимите за фамилията му 252 хиляди $. Добрата вест е, че след множеството начинания, сумата фрапантно е понижена. Сега Емо се нуждае от 60 хиляди $, с цел да замине за азиатската страна. С цел да поддържа младежа, да призове оптимален брой хора да му подадат ръка и оказват помощ в сложния миг, екипът на Bulgarian Football Shirts още веднъж провежда благотворителен търг. В аукциона, който стартира публично на 10 декември и ще продължи до 22:00 часа през днешния ден (17 декември), са разиграни голям брой скъпи спортни продукти с висока колекционерска стойност.

Сред най-атрактивните са дарена и персонално подписана от Стилиян Петров фланелка от благотворителния " Мач на Надеждата ", капитанска лента и топка от дуела, състоял се на 6 септември в София; предоставени за идеята от фамилията на Григор Димитров фланелка и къси гащета на Гришо; горнище с подпис от Цветана Пиронкова; фланелка на Левски с подписите на всички играчи от предишния сезон; подписани от именития Гайска Мендиета фланелка на Валенсия, топка на Ла Лига и негова рамкирана снимка; мачова фланелка на България, носена от Пламен Николов при загубата с 1:2 от Белгия в контролна среща, играна през 2010 година, колекционерски сет от бранд H8S, дарен персонално от Христо Стоичков; фланелка с подпис на легендата на Челси Джон Оби Микел, и доста други скъпи движимости на наши спортни звезди.

В благотворителната самодейност ще бъдат разиграни и фланелки на ЦСКА, ЦСКА 1948, Черно море, Славия, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Ботев (Враца), Етър и прочие Място в търга ще намерят и волейболни екипи на Светослав Гоцев и Георги Братоев, спортни екипи на сестри Стоеви, Пламена Митков, Мирела Демирева, Мартин Чой, Станимира Петрова и куп други спортни продукти и сувенири, дарени от наши спортисти и спортни деятели. Всеки, който има предпочитание, може да помогне по някакъв метод на Емо. Дори и да не успее да поддържа финансово идеята, то най-малкото, което може да направи, е да показа информацията за търга или да подари продукт, който би провокирал интерес и генерирал средства.

Дарителска банкова сметка на Емо Ангелов: 

Общинска банка BIC: SOMBBGSF

IBAN: BG15 SOMB 9130 1068 3770 02

Емо Николаев Ангелов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР