Тази вечер по време на заседанието на Парламентарната група на

...
Тази вечер по време на заседанието на Парламентарната група на
Коментари Харесай

Цветанов запозна ПГ на ГЕРБ с успешния старт на гражданския диалог Европа в нашия дом

Тази вечер по време на съвещанието на Парламентарната група на ГЕРБ с сътрудниците обсъдихме настоящите политически тематики и стиковахме позициите си по точките от дневния ред на Народното събрание.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той:

"Информирах народните представители от ГЕРБ за сполучливия старт на гражданския разговор „ Европа в нашия дом “ във Велико Търново, който събра на едно място представители на другите институции, както и на просветителните, университетските и публичните среди от района. Призовах сътрудниците да вземат участие интензивно в гражданския разговор в техните обитаеми места и да се възползват оптимално от предоставената платформа, тъй като нейната цел е да доближи до всеки жител и да му покаже какви средства са вложени в неговия район и какъв е позитивният резултат от това. На днешното съвещание обсъдихме и готовността на структурите на ГЕРБ по места за идните предизборни акции. Всички присъстващи се обединихме към мнението, че агресивното държание на Българска социалистическа партия е подбудено от обстоятелството, че те нямат нищо действително, което да покажат на хората за разлика от ГЕРБ, които всекидневно демонстрираме изпълнените задължения към тях ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР