Тази вечер пазарджишките любители на изящното ще могат да присъстват

...
Тази вечер пазарджишките любители на изящното ще могат да присъстват
Коментари Харесай

Леон Бабачев открива изложба в галерия Боев

Тази вечер пазарджишките фенове на изящното ще могат да участват на формалното разкриване на следващата независима галерия на Леон Бабачев и да се насладят на сбирката от статуи и живописни платна, подредени в артгалерия Боев. Началото е тъкмо в 18,30 часа, а точността и в наши дни е освен това от вежливост...

Експозицията включва най-новите творби на надарения и плодороден създател. Преди по-малко от година, през май 2018 Бабачев показа във варненската изложба " Графит " 71 живописни платна и 38 статуи. Това бе неговата 12 галерия, въпреки и първа в морската столица. Самият Бабачев я дефинира като провокация.

Обичам да работя с цвят и форма и действително върша нещата, които усещам. Формата е страст, обича да споделя Бабачев.

Леон Бабачев е роден през 1978 година в Пазарджик, в семейство на художници. Възпитаник е на Великотърновския университет " Св. св. Кирил и Методий ", компетентност " Скулптура ". Член е на Дружеството на пазарджишките художници, шеф на художествената изложба " Станислав Доспевски ". Участието му допълнително от 100 интернационалните, национални и групови изложения, симпозиуми, пленери и планове, демонстрират трайни и задълбочени търсения в региона на скулптурата, живописта и рисунката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР