Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще се

...
Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще се
Коментари Харесай

Още две звезди напускат Къщата на VIP Brother 2013

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще се организира полуфиналът на. Двама Съквартиранти ще изоставен шоуто на крачка от успеха, а единствено един от Номинираните ще откри място измежду петимата кандидати за огромния край на 16-ти ноември.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат спортният коментатор Крум Савов, напусналата шоуто в понеделник Ирина Флорин, Любо Ганев и Джуджи, позната на феновете от „ На Кафе “. Към тях ще се причислят репортерката от „ На Кафе “ Зейнеб, Мис България2009 Антония Петрова и водещата от Нова ТВ Никол Станкулова.

След поредност Номинации „ очи в очи “, в които изрекоха голям брой истини в лицето на останалите участници, довечера те ще би трябвало да проявят откровеност за следващ път. Номинираните Ваня Червенкова, Лияна и Стойко Сакалиев ще бъдат предизвикани в ефир, само че не от хората, с които съжителстват, а непосредствено от гостите в студиото.

Тази вечер BIG Brother ще сложи задача на всички, в която те би трябвало да вложат цялото си ентусиазъм и креативен капацитет. Финалистите ще се борят за поддръжката на феновете, мотивирайки своите аргументи за оставане в посредством есе на тематика „ Защо заслужавам да бъда звездата на България? ”.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР