Тази вечер листите на ПППП за всички райони ще бъдат

...
Тази вечер листите на ПППП за всички райони ще бъдат
Коментари Харесай

Константин Бачийски е абсолютният лидер на „Промяната” в Бургаска област

Тази вечер листите на ПППП за всички региони ще бъдат одобрени, за 2-ри МИР тежката дума е на лидера Константин Бачийски

След по-малко от час ще стане ясно кои са претендентите за народни представители на обединението „ Средна европейска класа и „ ВОЛТ ”, към която в последния миг се причисли, посредством подаване на документи в ЦИК, и Политическа партия „ Продължаваме промяната ”. Трите партии ще се явяват дружно – както за 47-ото Народно събрание. Този път решаваща роля, освен във 2-ри МИР-Бургас, само че и като цяло при разпределянето на избираемите места, ще играе националният водач на Политическа партия СЕК Константин Бачийски, който през последните месец-два се оформи като безспорен любимец – както в обкръжението на Кирил Петков, по този начин и в другото крило на „ Промяната ”, към Асен Василев.

Поел поста преди по-малко от половин година от основателя на партията Георги Манев, Бачийски се е еманципирал до степен, в която думата му тежи при вземането на решения в Изпълнителната комисия.

Току-що източник точно от Изпълкома на Политическа партия СЕК, надяващ се дружно с сътрудниците си да попадне на избираема позиция, заяви за Флагман обезверено, че няма късмет, макар големите старания и отдаденост, да попадне в избираемата зона.
Бачийски сигурно ще е лидерът на листата, макар многочислените спекулации, че тук ще бъде спуснат парашутист от София, защото не доближават местата за челната тройка.

Точно за трима този път имат късмет ПППП, макар че ще хвърлят труд и упоритост още веднъж да са първа политическа мощ, изпреварвайки ГЕРБ – с общо четирима депутати. Със сигурност от „ Борда ” ще падне студентът по медицина Милко Милков, който до момента бе депутат, само че името му ще се запомни с една огромна нула като изява от трибуната и изгода за гласоподавателите.

След лидера Константин Бачийски най-вероятно ще се подреди Димитър Ташев, който фактически направи усещане на човек, който желае да се учи и да извади на бял свят корупция от високите етажи. В късото битие на 47-ото Народно събрание той работи усърдо за налагане на цялостна бистрота върху средствата, които страната дава за реклама на туризма ни през годините. Това е и индивидът, който работи безрезервно да се преведат нужните 17 млн.лв. за окончателното довеждане докрай и стартиране в употреба на „ Арена Бургас ”, както и за реализирането на редица планове за Бургаска област, забавени в Министерството на районното развиване. Отчетността на Ташев беше съвсем ежеседмична, а интензивността му надалеч изпреварваше изявите на сътрудника му възпитател Христо Симеонов, чието престояване в Народно събрание няма да се запомни с нищо изключително.

Едно е ясно – че на следващия ден сутринта във 2-ри МИР-Бургас ще има одобрена листа с лидер Константин Бачийски и подгласници, които са посочени от него и за които той ще бъде персонален поръчител.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР