Тази вечер италианските грандове Рома и Интер се изправят един

...
Тази вечер италианските грандове Рома и Интер се изправят един
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Рома 0:3 Интер, гол директно от корнер!

Тази вечер италианските грандове Рома и Интер се изправят един против различен в дербито от 16-ия кръг в . Двубоят ще се изиграе на " Олимпико " в Рим, като е с начален час 19.00 и ще можете да го наблюдавате


СЪСТАВИ:
Рома: Патрисио, Смолинг, Манчини, Кумбула, Ибнаез, Вина, Верету, Кристанте, Мхитарян, Заниоло, Шомуродов
Интер: Ханданович, Д`Амброзио, Шкриниас, Бастони, Дъмфрайс, Барела, Брозович, Чалханоглу, Перишич, Джеко, Кореа
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След единствено 15 минути игра Интер откри резултата на " Олимпико ". Хакан Чалханоглу извърши корнер, който несъмнено изненада защитата и най-много вратаря на Рома Руи Патрисио. Чалханоглу насочи топката непосредствено към вратата с въртелив удар, който хвана неопитен стража на " вълците " - 0:1!

Content made on

В 24-ата минута Интер удвои преднината си. След превъзходна отборна офанзива и замяна на подавания към наказателното поле на Рома " нерадзурите " Един Джеко се озова на стрелкова позиция и порази вратата на " вълците " - 0:2!

Content made on

В 39-ата минута Интер стигна и до трето попадение на " Олимпико ". Защитникът Александро Бастони центрира остро в наказателното поле, където Дензъл Дъмфрис налетя върху топката и я заби с глава в мрежата на Руи Патрисио - 0:3!

Content made on
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
След загубата от Болоня в последния кръг Рома на Жозе Моуриньо ще търси път назад към успехите против първенеца на Италия Интер. " Нерадзурите " са в серия от три следващи победи в Серия А и към този момент са на единствено две точки от първото място, заемано понастоящем от Наполи.
В последното дерби сред тези два тима Интер взе победа с 3:1 като хазаин. В предходните им шест срещи обаче " нерадзурите " и " вълците " не съумяха да се победят нито един път - шест равенства!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР