Тази вечер Hell’s Kitchen България започна с провала на Виктория

...
Тази вечер Hell’s Kitchen България започна с провала на Виктория
Коментари Харесай

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Тази вечер Hell’s Kitchen България стартира с неуспеха на Виктория в сладкарството, който й подсигурява оранжевата престилка, продължи с дневен дуел и завърши с яростна борба за оцеляване на вечерната резервация. По време на номинациите началник Ангелов изненада всички с изгонването на състезател от Синия отбор- Артур.

На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен двубой, като предизвикването включваше кутия на тайните, поддръжка от другар, игра на асоциации и чак по-късно готвене. Липсата на възторг и борбен дух на Виктория си проличаха в ястието й и Елена получи безапелационно успеха и преимуществото да избере кой тим да поведе на вечерята.

Елена остана вярна на Червените, а Виктория застана отпред на Синия тим. Поради съмненията на Виктория за бойкот от страна на Денислав, тя бързо го отпрати в общежитието. Сините обаче водеха Червения си водач към сигурен неуспех с поредицата от груби неточности и загубата на хладнокръвие на Артур, което му коства куртката на номинациите. Търпението на началник Ангелов се изчерпа и печките в Синята кухня бяха загасени, до момента в който Червените вървяха устремено към триумфа и извършиха всички поръчки.

Виктория ще успее ли да върне мощния си дух? Какви дневни провокации чакат готвачите? Кой следва да отиде на номинации? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР