Тази вечер антиправителственият протест в Стара Загора прерастна в шествие.

...
Тази вечер антиправителственият протест в Стара Загора прерастна в шествие.
Коментари Харесай

Втора вечер антиправителствен протест в Стара Загора

Тази вечер антиправителственият митинг в Стара Загора прерастна в шествие. То потегли от постройката на регионалната администрация, мина по централния пешеходен бул., бул. „ Патриарх Евтимий “, ул. " Ген. Столетов " и бул. „ Руски “ и се стопираха пред постройката на Районната прокуратура.

Участниците в митинга призоваваха за оставка на държавното управление и основния прокурор и упорстваха за насрочване на предварителни избори. 

С лозунги „ оставка “, „ мафията вън “, „ оставка, затвор, Борисов е срам “ хиляди старозагорци упорстваха за смяна и почтено бъдеще.
" Единственият път е да погледнем и да тръгнем там, където не е ГЕРБ, там, където не е Борисов, там, където не е Гешев, там, където не е октоподът на българската власт ", съобщи пред присъстващите пристигналата да поддържа протестиращите си съграждани Румяна Ченалова.
Бившата съдийка от Софийски градски съд, която беше отстранена през 2015 година искане на тогавашния правосъден министър Христо Иванов, а през май Върховният административен съд удостовери уволнението й от правосъдната система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР