Тази вечер (15 март) тихият залив на имението отново ще

...
Тази вечер (15 март) тихият залив на имението отново ще
Коментари Харесай

Обрат във взаимоотношенията тази седмица в Ергенът

Тази вечер (15 март) тихият залив на имението още веднъж ще стане очевидец на бурно неспокойствие след непредвидената целувка на Айлин с Евгени по време на последната Церемония на розата. Каква ще е ответната мъжка реакция след смелия и дръзновен ход на шампионката по карате, дали той няма да ѝ изиграе неприятна смешка и по какъв начин ще се развият връзките сред Айлин и най-хубавата ѝ другарка Валерия, която също засвидетелства привличането си към Евгени, следва да стане ясно от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат очевидци и на една специфична самостоятелна среща, изпълнена с целувки и пристрастеност. С изненадата, която " ергенът " е подготвил за избраницата си – дама, с която до този миг не са имали опция за сантиментално усамотение, той ще успее да я трогне до сълзи, сбъдвайки една от най-големите фантазии в живота ѝ. Защо Евгени ще дефинира тази среща като " най-емоционалната до този миг " и дали дамата ще получи роза от него още по време на самостоятелното уединение, феновете ще видят в епизода довечера.

Вечерният коктейл ще даде опция на двете най-отявлени претендентки във формата – Валерия и Елена – да сложат картите на масата и да поговорят очи в очи за напрежението, предизвикано от интереса на Евгени и към двете им. Зрителите ще схванат и кое от девойките ще събере храброст да се допре до пианото на виртуоза, с цел да изрази възприятията си към него посредством спонтанна комбинация. Дали осъществяването ѝ ще успее да впечатли Евгени и какво ще предприеме той – отговорът в " Ергенът " единствено по bTV.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР